Stats

  • Site Counter: 71,432

Ambasada e SHBA-se organizon Debat Politik midis forumeve rinore te AK, PS, LSI në qytetin e Fierit

Ditën e enjte, me datë 19 Prill 2013, në qytetin e Fierit, nën kujdesin e veçantë të Ambasada Amerikane dhe Ambasadorit të SHBA-ve, z. Aleksandër Arvizu u zhvillua debati politik midis përfaqësuesve të forumeve rinore të AK, PS, dhe LSI.

Ky lloj formati i prezantuar nga Ambasada e SHBA dhe Ambasadori i saj në Shqipëri z. Aleksandër Arvizu është një risi për të rinjtë që dëshirojnë të bëhen pjesë aktive e politikës shqiptare. Një risi kjo që sjell një qasje më efikase në debatin politik, duke u mbështetur më shumë në argumentet politike dhe programet e zhvillimit sesa në përplasje dhe argumente shterpë.

Në këtë eveniment i ftuar ishte dhe Presidenti i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Prof. Dr. Lisen Bashkurti.