Stats

  • Site Counter: 71,432

Ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit Iliria, Prishtinë, Kosovë

Prorektori i Universitetit Iliria, njëkohësisht dhe Presidenti i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Prof. Dr. Lisen Bashkurti morri pjesë në ceremoninë e diplomimit të gjenratë së radhës, të studentëve të Universitetit Iliria, në Prishtinë, Kosovë.

Pas një investimi disavjeçar në arsim ata ja aritën të përfundojnë me sukses studimet e tyre dhe të janë gati për të përballuar sfidat e shumta që i 


Ceremonia qe mjaft mbresëlënëse dhe në të merrnin pjesë mbi 5000 studentë dhe mjaft profesor të nderuar, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre në formimin e kësaj gjenerate studentësh.presin në jetë. 

I urojmë këtij brezi të mrekullueshëm studentësh suksese të mëtejshme në fushën e vështirë të dijes dhe suksese në jetë!