Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

dhjetor 2012

Menaxhmenti Politik për Lidershipin e Ri

TRAJNIM PASUNIVERSITAR AFATSHKURTËR

Promovohet libri "Çamëria - Në rrugën e zgjidhjes" në Durrës

Akademia Diplomatike Shqiptare promovoi sot në Sallën e Konferencave, në Qendrën e Bizensit "Blue Star", në qytetin e Durrësit, librin "Çamëria - Në rrugën e zgjidhjes", me autor Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i ADSH.

Promovohet libri "Çamëria - Në rrugën e zgjidhjes" në Fier

Akademia Diplomatike Shqiptare promovoi sot në Sallën e Konferencave, në Hotel Fieri, në qytetin e Fierit, librin "Çamëria - Në rrugën e zgjidhjes", me autor Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i ADSH.

ADSh uron Forcat e Armatosura të Shqiperisë

ADSh uron Forcat e Armatosura të Shqiperisë me rastin e 100 vjetorit të themelimit të Ushtrisë.

Delegacion i ADSh në Kosovë

Një delegacion i Akademisë Diplomatike Shqiptare niset sot për vizite pune në Universitetin Iliria, në Kosovë. Pjesëmarrës në këtë delegacion janë Presidenti i ADSh, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Drejtori Ekzekutiv i ADSh, Dr. Ilir Kulla dhe stafi i ADSh.Në këtë vizite pune do të nenshkruhet marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit Iliria dhe ADSh për vitet akademike 2012-2015.

Vendimi i shumëpritur i Tribunalit të Hagës

Akademia Diplomatike Shqiptare përshëndet lirimin e Ish Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe Ish luftëtarit të UÇK-së, z. Ramush Haradinaj dhe dy bashkëluftëtarëve të tij, z.Idriz Balaj dhe z. Lahi Brahimaj.