Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

janar 2013

Dr. Ilir Kulla nderohet me çmimin “Kalorës i Urdhërit të Maltës”, të Shën Gjonit të Jeruzalemit

Drejtori Ekzekutiv i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Dr. Ilir Kulla nderohet me çmimin “Kalorës i Urdhërit të Maltës”, të Shën Gjonit të Jeruzalemit.

Doli në treg Revista Shkencore Periodike "Global Challenge", Nr. 3

Pas një pune intensive nga stafi i ADSH, por edhe nga kontributi i studiuesve dhe hulumtuesve të rinj, ju bëjme me dije se doli në treg Revista Shkencore Periodike "Global Challenge", Nr. 3.