Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

shtator 2013

Ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit Iliria, Prishtinë, Kosovë

Prorektori i Universitetit Iliria, njëkohësisht dhe Presidenti i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Prof. Dr. Lisen Bashkurti morri pjesë në ceremoninë e diplomimit të gjenratë së radhës, të studentëve të Universitetit Iliria, në Prishtinë, Kosovë.