Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

tetor 2013

Studiuesi i mirënjohur Gjon Marku viziton ADSH.

Studiuesi i mirënjohur i Mirëditës, z. Gjon Marku vizitoi sot Akademinë Diplomatike Shqiptare.

Kjo vizitë shërbeu për të biseduar rreth botimeve të tij të fundit në lidhje me Mirëditën, qytetin e tij të dashur.

Takim me ideatorin dhe udhëheqësin e Projektit dhe Lëvizjes ekonomike mbarëshqiptare "Shqiponja e Lirë", z. Mersel Ismaili

Presidenti i ADSH, Prof. Dr. Lisen Bashkurti priti sot në një takim bashkëpunimi në ambjentet e Akademisë Diplomatike Shqiptare ideatorin dhe udhëheqësin e Projektit dhe Lëvizjes ekonomike mbarëshqiptare "Shqiponja e Lirë", z. Mersel Ismaili.

Filluan regjistrimet në Master Profesional dhe Shkencor në UNT

Akademia Diplomatike Shqiptare në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Tiranës zhvillojnë programe Master në këto fusha:

Takim akademikësh në Akademinë Diplomatike Shqiptare

Presidenti i ADSH, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, me datë 17 Tetor 2013, priti në zyrën e tij Ekspertin e Lartë të Teknikave të Meditimit, Prof. Raja Felix nga Zvicera. Të dy akademikët biseduan rreth bashkëpunimit në të ardhmen midis dy Institucioneve, të cilat ata përfaqësojnë, Akademisë Diplomatike Shqiptare dhe Universitetit të Zvicerës, duke filluar me firmosjen sa më parë të një Memorandumi Mirëkuptimi midis këtyre dy Institucioneve.

Ambasada e SHBA në Kosovës trajnon ekspertë të lartë për mentorim, recensionim dhe botim shkencor akademik

Ambasada e SHBA në Kosovës trajnon ekspertë të lartë për mentorim, recensionim dhe botim shkencor akademik.