Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

dhjetor 2013

Takim me vëllezërit tanë në Luginën e Preshevës.

Presidenti i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Qytetar nderi i Luginës së Preshevës vizitoi, të enjten, me datë 19 dhjetor 2013, Luginën dhe pati takime me të gjithë Shoqatat, Institucionet dhe Përfaqësuesit e lartë të Luginës së Preshevës. Prof. Dr.

30 % zbritje për të gjitha kurset e trajnimit në ADSH deri me datë 25 dhjetor!

Të dashur studentë!

Nga dita e sotme dhe deri me datë 25 dhjetor 2013, Akademia Diplomatike Shqiptare dhe Bordi i saj Drejtues vendosën, të ofrojnë ulje çmimesh deri në 30 %, për të gjitha kurset e saj të trajnimit.

Konferenca Shkencore me temë “Roli i Universiteteve në përshpejtimin e Proceseve të Integrimit të Shqipërisë në BE”, organizuar nga UNT

Organizimi i Konferencës Shkencore me temë “Roli i Universiteteve në përshpejtimin e Proceseve të Integrimit të Shqipërisë në BE” është pjesë e përpjekjeve të vazhdueshme që bën Universiteti Ndërkombëtar i Tiranës për të qenë paraprirës dhe bashkëshoqërues i rrugëtimit të Shqipërisë dhe shqiptarëve drejt Bashkimit Evropian.

Shqipëria i prinë Kosovës në rrugën për në BE

Drita jeshile nga ana e Parlamentit Evropian për dhënien e statusit të vendit kandidat për Shqipërinë është komentuar nga diplomati shqiptar, profesor. dr. Lisen Bashkurti.