Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

janar 2014

Delegacion i Larte nga Presheva viziton ADSH

Nje delegacion i Larte nga Lugina e Presheves vizitoi Akademine Diplomatike Shqiptare sot me date 16 Janar 2014. Pjesemares ne kete Delegacion ishin; Deputeti i vetem shqiptar ne Parlamentin e Republikes se Serbise, z. Riza Halimi, Kryetari i Keshiillit Nacional te Lugines se Presheves, z. Galip Beqiri si dhe Kryetari i Keshillit Komunal te Lugines se Presheves.

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.