Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

mars 2014

Intervistë në TV Channal One mbi zhvillimet në Ukrainë

Sot ne TV Channal One, ora 19.30, date 18/03/2014, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i Akademisë Diplomatike Shqiptare dhe njëkohësisht Prorektor i Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës ishte i ftuar per nje analize prognoze lidhur me zhvillimet ne Krime pas referendumit dhe impaktin gjeopolitik bashkekohor.

Promovohet libri "Koncerti dhe Funerali", 1815-1914, - Shqipëria, Ballkani, Fuqitë e Mëdha i Prof. Dr. Lisen Bashkurtit

Është promovuar libri i ProRektorit të Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës në ambjentet e UNT BOOK HOUSE. Libri pasqyron se si përafrimi i fuqive të mëdha pas rënies së Monarkisë Franceze deri në përplasjen e tyre të Luftës së parë Botërore ndikon në marrëdhienit politike, ushtarake, territoriale, kulturore dhe socile të shteteve të Ballkanit dhe konkretisht të Shqipërisë në vecanti. <--break->