Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.