Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Dr. Ilir Kulla nderohet me çmimin “Kalorës i Urdhërit të Maltës”, të Shën Gjonit të Jeruzalemit

Drejtori Ekzekutiv i Akademisë Diplomatike Shqiptare, Dr. Ilir Kulla nderohet me çmimin “Kalorës i Urdhërit të Maltës”, të Shën Gjonit të Jeruzalemit.

Ky çmim ju dha në prani të autoriteteve vendore dhe ndërkombëtare nga Mjeshtri i Madh ndërkombëtar i Urdhërit, në Katania të Siçilisë, Itali, Rajon i cili gjendet shumë afër Shtetit të Maltës.

Ky eveniment tregon për të disatën herë, vlerësimin ndërkombëtar që gëzojnë titullarët e Akademisë Diplomatike Shqiptare.