Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Intervistë në TV Channal One mbi zhvillimet në Ukrainë

Sot ne TV Channal One, ora 19.30, date 18/03/2014, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i Akademisë Diplomatike Shqiptare dhe njëkohësisht Prorektor i Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës ishte i ftuar per nje analize prognoze lidhur me zhvillimet ne Krime pas referendumit dhe impaktin gjeopolitik bashkekohor.