Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Siri: opozita, “20 trupa në lumin e Alepos”

Aktivistët e opozitës siriane kanë bërë të ditur se kanë gjetur kufomat e njëzet personave të vrarë, në lumin Quweiq në Alepo. Është i njëjti lumë, i mbiquajtur “lumi i martirëve”, ku më 29 janar u gjetën kufomat e rreth shtatëdhjetë viktimave të ekzekutuara masivisht, sipas Vëzhguesit kombëtar për të drejtat njerëzore në Siri dhe që për regjimin, u vranë nga xhihadistët e Frontit al Nusra.