Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Takim akademikësh në Akademinë Diplomatike Shqiptare

Presidenti i ADSH, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, me datë 17 Tetor 2013, priti në zyrën e tij Ekspertin e Lartë të Teknikave të Meditimit, Prof. Raja Felix nga Zvicera. Të dy akademikët biseduan rreth bashkëpunimit në të ardhmen midis dy Institucioneve, të cilat ata përfaqësojnë, Akademisë Diplomatike Shqiptare dhe Universitetit të Zvicerës, duke filluar me firmosjen sa më parë të një Memorandumi Mirëkuptimi midis këtyre dy Institucioneve.