Statistika

  • Numri i Vizitorëve: 71,433

Intervistë në TV Channal One mbi zhvillimet në Ukrainë

Sot ne TV Channal One, ora 19.30, date 18/03/2014, Prof. Dr. Lisen Bashkurti, President i Akademisë Diplomatike Shqiptare dhe njëkohësisht Prorektor i Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës ishte i ftuar per nje analize prognoze lidhur me zhvillimet ne Krime pas referendumit dhe impaktin gjeopolitik bashkekohor.

Promovohet libri "Koncerti dhe Funerali", 1815-1914, - Shqipëria, Ballkani, Fuqitë e Mëdha i Prof. Dr. Lisen Bashkurtit

Është promovuar libri i ProRektorit të Universitetit Ndërkombëtar të Tiranës në ambjentet e UNT BOOK HOUSE. Libri pasqyron se si përafrimi i fuqive të mëdha pas rënies së Monarkisë Franceze deri në përplasjen e tyre të Luftës së parë Botërore ndikon në marrëdhienit politike, ushtarake, territoriale, kulturore dhe socile të shteteve të Ballkanit dhe konkretisht të Shqipërisë në vecanti. <--break->

Delegacion i Larte nga Presheva viziton ADSH

Nje delegacion i Larte nga Lugina e Presheves vizitoi Akademine Diplomatike Shqiptare sot me date 16 Janar 2014. Pjesemares ne kete Delegacion ishin; Deputeti i vetem shqiptar ne Parlamentin e Republikes se Serbise, z. Riza Halimi, Kryetari i Keshiillit Nacional te Lugines se Presheves, z. Galip Beqiri si dhe Kryetari i Keshillit Komunal te Lugines se Presheves.

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.

Delegacion i nivelit te larte nga Korea e Jugut viziton ADSh dhe takohet me Prof. Dr. Lisen Bashkurti, Zevendes President Global i SMU ne Kore.